Welkom

Anton Vanhoucke

Innovation Manager
& Agile Coach

Innoveren kan een worsteling zijn. Het idee is er wel, maar je team of organisatie mist de Focus en Energie. Misschien heb je al een Agile Transitie ingezet maar blijkt het toch moeilijker dan gedacht. Om je te helpen heb ik Agile Growth opgericht.

Waarschijnlijk heb je iets aan mijn brede ervaring als Agile Coach, Trainer en Innovatie Deskundige. Vanuit deze brede praktijkervaring geef ik organisatieadvies en breng ik verandermanagement. Neem gerust contact op om te verkennen wat de toegevoegde waarde kan zijn voor jouw team.

Klanten

Over Anton

Innovation Strategist

Anton heeft jarenlange ervaring met succesvolle innovaties. Hij brengt een andere mindset in het team, meer klantgericht werken, originele idee├źn, slimme combinaties van moderne technologie, agile werken en zelfsturende scrum teams.

Waarom doen mensen wat ze doen?

Dat is de vraag die Anton altijd blijft fascineren. Het antwoord op de vraag is de basis voor succesvolle innovaties.

Waarom doe Anton wat hij doet? Mensen boven zichzelf uit laten stijgen en teams productiever en gelukkiger maken is Anton’s grote drijfveer. Omdat hij vindt dat alleen bedrijven met een positieve impact op de wereld moeten groeien, kiest Anton zijn klanten zorgvuldig uit.

Anton op Social Media

To see the Instagram feed you need to add your own API Token to the Instagram Options page of our plugin.
Oops, something is wrong. Instagram feed not loaded